top of page

Лечение в клинике при бескровных операциях, гормональном и неврологическом балансе 

Академия «Мастер здоровья» создала для вас элитную клинику «Антивозрастной центр Долголетия». Мы предлагаем лечение в таких областях, как:

  • нормализация гормонального баланса и нормализация функции всех типов желез с внутренней и внешней секрецией;

  • наращивание суставов и хрящей;

  • плавление шипов и узлов;

  •   устранение тревожности, депрессии и панических атак;

  • снятие блокировки и зарядка положительной энергией;

  • повышение иммунитета и общего самочувствия и физического состояния человека;

  • повышение мужской потенции и качества спермы;

  • увеличивают шансы забеременеть;

  • укрепление иммунитета, формирование индивидуальной устойчивости к вирусам и болезням.

За нас

Експертите по здраве, създадоха за Вас Академия за Холистична медицина „HEALTH MASTER” , в която могат да се обучават и възстановяват нуждаещи се хора от цял свят. Тя е насочена към алтернативни и холистични подходи за регенериране на организма и възвръщане на вашето здраве по безвреден, надежден и ефективен начин. Екипът ни от лекари, терапевти и експерти, обръща внимание на един основен eлeмeнт, ĸoйтo по принцип, при ĸoнвeнциoнaлнaтa мeдицинa не се изучава задълбочено, нo нашите специалисти, отделят внимание именно на него, а всъщност това е двупосочната връзка, която се осъществява между ума, тялото и духа, на всеки индивидуален човек.

team hm.jpg
Какво ни прави уникални?

Няколко са основните показатели, които ни отличават от всички останали центрове по конвенционална, алтернативна и холистична медицина. Основното нещо е, че едното направление, което имаме се занимава с естествената био-енергия, която ни заобикаля навсякъде около нас и извършваме единствената холистична биоенергийна терапия в Европа, чрез „лечебно докосване“. Всеки пациент, има различно ДНК, което го прави уникален по своята същност, но и освен това този интегративен метод е насочен към това да обърне внимание на индивидуалният проблем, от който страда дадения човек, което го прави основно предимство на този вид терапия. 

Вторият показател, който също е водещ е, че нашите лекари и експерти успяват да синхронизират към своите оздравителни методи, да включат съпътстващи терапии, които целят предотвратяването за поява на вторично или третично заболяване.

Третото нещо е, че успяват да възстановят естествения баланс на организма, при това за минимален период от време. Правим уточнението, че е необходимо да спазвате препоръките, хранителните режими или указаният брой, необходими за вас индивидуални възстановителни процедури, като забавянето или отлагането на лечението, или терапията с повече от 15 дни, ще влоши значително всичко постигнато до момента. Освен това, ако прекъснете вашият възстановителен процес с повече от 60 дни, няма да се постигне ефикасен краен резултат и ще е необходимо да се започне вашето възстановяване и целият процес от начало.

Бъдете разумни и помислете на време за своето здравословно състояние!

Оздравителни терапии

Нашите интегративни терапии водят до цялостно подобряване на здравословното състояние като освен на физическо ниво, то се забелязват забележителни положителни резултати, свързани с емоционалния статус на всеки пациент. Установено е, че се подобрява качеството на съня, увеличава се двигателната активност и се повишава тонуса и мотивацията. Нашите подходи са деликатни и не могат да ви навредят или наранят по никакъв начин, а единствено само да ви помогнат, с цел бързо изцеляване.

От изключителна важност е когато болният иска да оздравее по-бързо да помага на своят индивидуален лекар, специалист или терапевт и да взима активно участие в лечебния процес. Важно е да спазва препоръките на избраният експерт, за да може пътя, който ще измине към своето оздравяване да бъде лек, ефикасен, но и най-важното да се запазят постигнатите резултати в дългосрочен план.

Всеки нуждаещ се от здравословна помощ сам ще разбере кога има подобрение, защото не само ще почувства прилив на сили, но и ще има подобрение и на собственото си душевно ниво. След като се премине този етап, пациента ще започне да усеща как заболяването му преминава само на периферно ниво и по естествен начин, постепенно ще си отиде.

Методи за терапия

Методите за терапия и възвръщане на естествения биологичен баланс, които прилагаме по алтернативно и холистично здраве „Health Master”, водят до невероятно добри резултати, дори и при хора, страдащи от тежки хронични, автоимунни, дегенеративни, неврологични, хормонални заболявания и опорно-двигателни проблеми. Успехите от нашите лечебни програми се дължат на определен комплекс от фактори, на които обръщаме особено внимание, за да постигнем желания резултат.

• Индивидуален подход за откриване на първопричината на заболяването;

• Индивидуално изготвяне на интегративна програма за оздравяване, както и използване на определен подход – различен за всеки;

• Продължителност, интензитет и постоянство при изпълнението на процедурите;

• Извършване на възстановителни терапии, които се провеждат от водещи терапевти, био-енерго лечител и лекари с богат опит, знания и специализации направени във висши медицински центрове в цял свят.

Видове лечебно-оздравителни програми

В Академия „Health Master” сме заложили на различни и иновативни методи за терапия, възстановяване на здравословното състояние и възвръщане на естествения биологичен баланс на пациента. Нашите специалисти и лекари са се насочили в следните лечебни програми:

• Фитотерапия;

• Биоенергийна терапия с „лечебно докосване“;

• Терапевтично гладолечение;

• Биорезонансна или друг вид диагностика;

• Диетотерапия;

• Нутритерапия;

• Изготвяне на индивидуални хранителни планове и двигателни програми;

• Изготвяне на индивидуални био-чаши и био-храни с цел оздравяване и подмладяване.

energy HM.jpg

Как к вам относятся в Health Master?
Смотрите темы в нашем БЛОГЕ

На этом языке пока нет опубликованных постов
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
bottom of page