top of page
verginia.png

проф. д-р Вергиния Георгиева

Директор на център по природна медицина и гладолечение, член на съюза на учените в БАН, член на Нюйоркската академия на науките

Научи Повече >>

Фитотерапия

Фитотерапията, която извършва проф. д-р Вергиния Георгиева се отнася до специално и индивидуално изготвена програма, насочена към конкретните проблеми на пациента, включваща приема на определени билкови добавки. Фито-лекарствата са изцяло натурални и направени от растения и билки като им се запазва всички полезни свойства. Фитотерапиите в миналото са били използвани от хората за лечение на широк спектър от остри или хронични здравословни състояния. Програмата за лечение чрез фитотерапия предотвратява увреждането на клетките в организма, които довеждат до редица тежки заболявания като рак и деменция. Проф. д-р Георгиева е специалист по фармакология, който изучава как определените химикали в растенията, наречени фитохимикали, могат да помогнат в забавянето на процеса на увреждане на клетките или да ги предотвратят изцяло.

2

Терапевтично гладолечение

Проф. д-р Вергиния Георгиева работи по метода за терапевтично гладолечение, който цели да пренасочи метаболизма към „вътрешно захранване“, тоест когато тялото започне да използва и да се храни чрез своите вътрешни мастни запаси. В резултат на този вид терапия, стомашно-чревният тракт може да се разтовари, функциите на органите и системите се трансформират и хормоналният статус в човешкия организъм се подобрява. Всички тези трансформации, спомагат за това човек да започне да се регенерира, което е присъщо за неговото тяло. Проф. д-р Георгиева изготвя индивидуален план за всеки пациент, съобразен спрямо неговите здравословни проблеми и цели, които желае да постигне.

3

Биорезонансна диагностика

Биорезонансната диагностика е широко разпространена в днешно време сред методите на алтернативната медицина. С биорезонансна диагностика, която извършва проф. д-р Вергиния Георгиева, може да получите подробна оценка на вашето общо здравословно състояние, както и да се даде пълна информация за състоянието на отделните системи или органи във вашия организъм. Биорезонансната диагностика е ползотворна за вас, защото се явява като добра превантивна мярка за предотвратяване на бъдещи усложнения, заболявания и инфекции.

Терапии в академия "Health Master"

bottom of page