top of page
viber_image_2021-10-08_11-10-59-124.jpg

Биоенерготерапевт Марин Минчев 

Дарбата на българския терапевт го е прославила в цяла Европа - Швеция, където е работил в частна клиника за ставни проблеми, Германия, Испания, Франция, както и Турция.

Научи Повече >>

Биоенергийна терапия с „лечебно докосване“

Академия “Health Master” е единственият център, който развива делът от холистичната медицина, занимаващ се с лечение на заболявания, чрез въздействието на естествена Био-енергия като нашият Биоенерготерапевт Марин Минчев, не се ограничава до това да лекува само един орган или система, но се фокусира в това да обхване всички съставни елементи в човешкото тяло. Почти не съществува здравословен проблем или заболяване, което да не се повлияе на този способ на въздействие и терапия. Биоенергийната терапия с „лечебно докосване“, която се извършва от нашият Лечител Марин Минчев, действа ефикасно при следните здравословни проблеми:

2

  • Сърдечно съдови заболявания – хипертония, след инфарктно възстановяване, Исхемична болест на сърце, атеросклероза, ритъмни нарушения на сърцето, възпалителни сърдечни заболявания.

  • Хронични заболявания - астма, ХОББ, хроничен цистит, Диабет Тип 2;

  • Дегенеративни – артрозни заболявания, остеопороза, сколиоза, остеохондроза, увеличена простатна жлеза;

  • Неврологични проблеми – след инсултно възстановяване, дискови хернии, паник атаки, депресия, безсъние, страхова невроза и др.

  • Ендокринни проблеми, свързани с дисфункция на жлезите с вътрешна и външна секреция – Тиреотид на Хашимото, Базедова болест, Диабет тип 2, панкреатит, увеличена простатна жлеза, подагра и др.;

  • Ревматологични – ревматоиден артрит, артрози ;

  • Неврологични и автоимунни – Множествена склероза, след инсултно възстановяване; Болест на Крон, Болест на Бехтерев, детски аутизъм, Лупус, дискова херния, депресия, паник атаки, безсъние, мигрена и др.

  • Кожни раздразнения – гнездовиден косопад, хронична уртикария, екзема, акне;

  • Болестни състояния на женската и мъжката полова система  –  безплодие, Синдром на поликистоза на яйчниците, стимулиране на потентността при мъжете, Вагинит, хормонални нарушения свързани с климактериума, нормализиране на хормонален дисбаланс, забавяне на процеса на Менопауза при жените.

3

Защо да заложите именно на този вид терапия, а не на други методи за лечение?

Причината е, че наистина работи, имаме напълно излекувани пациенти от тежки заболявания, които изброихме по-горе, но и основното нещо е, че оздравителния процес става без странични ефекти, без болка и без агресия върху организма.

Терапии в академия "Health Master"

bottom of page